Verhit 1 eetlepel olie in een wok, voeg de Bartje Boemboe Urap Urap toe en bak de boemboe 2 minuten totdat deze rul is. Zet het vuur uit.
Maak de groente schoon. Snijd de sperziebonen in stukjes van 3 cm. Snijd de kool en de komkommer in reepjes.
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de boontjes hierin beetgaar en schep ze eruit. Blancheer vervolgens de kool 2 minuten in het kokende water.
Doe de taugé in het vergiet en giet de geblancheerde kool daarover af. Leg alle groente op een schaal en schep de Bartje Boemboe Urap Urap erdoorheen.
Ui, knoflook, trassi, kentjur, kunyit, klapper lombok, asem, daun juruk purut, daun salam, serehstengel, suiker, zout, olie.
Allergenen: Schaaldieren.
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden.