Bereiding

Alles

Bereiding

Maak de sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes
van 3 cm. Snijd de kool in repen. Was een wortel en schraap die sijd vervolgens in dunne plakjes. Was de taugé.

Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Voeg de Bartje Boemboe Sayur Lodeh toe en bak de boemboe even aan. Voeg de sperziebonen toe, schep de groenten 2 minuten om en voeg daarna 250 ml water toe. Laat de boontjes 3 minuten pruttelen.

Voeg de kool toe en stoof dit 3 minuten mee totdat alles beetgaar is. Voeg de taugé vlak voor het opdienen toe.

Eet Sayur Lodeh met witte rijst of bij de Bartje Boemboe Nasi Kuning.

€ 3.80

per 100 gram

1 X

boemboe bevat

Ui, knoflook, trassi, laos, kemirinoten, ketumbar, kunyit, lombok, asem, daun juruk purut, daun salam, serehstengel, santen, suiker, zout, olie.

Allergenen: Noten, Schaaldieren

Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden.

Boodschappen

  • 100 gram taugé
  • 100 gram
  • sperziebonen
  • 150 gram spitskool
  • olie
  • zout
  • witte rijst


Powered by Vastenou Consultancy