Maak de sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes
van 3 cm. Snijd de kool in repen. Was een wortel en schraap die sijd vervolgens in dunne plakjes. Was de taugé.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Voeg de Bartje Boemboe Sayur Lodeh toe en bak de boemboe even aan. Voeg de sperziebonen toe, schep de groenten 2 minuten om en voeg daarna 250 ml water toe. Laat de boontjes 3 minuten pruttelen.
Voeg de kool toe en stoof dit 3 minuten mee totdat alles beetgaar is. Voeg de taugé vlak voor het opdienen toe.
Eet Sayur Lodeh met witte rijst of bij de Bartje Boemboe Nasi Kuning.
Ui, knoflook, trassi, laos, kemirinoten, ketumbar, kunyit, lombok, asem, daun juruk purut, daun salam, serehstengel, santen, suiker, zout, olie.
Allergenen: Noten, Schaaldieren
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden.