3.80per 100 gram |
Ui, knoflook, lombok, djahé, ketumbar, daun juruk purut,
daun salam, kemirinoten, serehstengel, kunyit, trassi, asem, zout, olie.
Allergenen: Noten Schaaldieren.
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden.
3.80per 100 gram |
Serehstengel, santen, kunjit, daun djuruk purut, daun salam, daun pandan, zout.
Allergenen: Geen wij werken met sulfietvrije santen.
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's worden verwerkt.
3.80per 100 gram |
Ui, knoflook, lombok, trassi, laos,ketjap, ketumbar, djinten, zout, olie
Allergenen: Soja, Schaaldieren
Word gemaakt in een omgeving waar pinda's verwerkt worden.
3.80per 100 gram |
Knoflook, ui, kruidnagel, lombok,djahe, serehstengel, ketjap, zout, olie
Allergenen: Soya, onze ketjap bevat geen gluten.
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's worden verwerkt
3.80per 100 gram |
Ui, knoflook, trassi, kentjur, kunyit, klapper lombok, asem, daun juruk purut, daun salam, serehstengel, suiker, zout, olie.
Allergenen: Schaaldieren.
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden.
3.80per 100 gram |
Ui, knoflook, trassi, laos, kemirinoten, ketumbar, kunyit, lombok, asem, daun juruk purut, daun salam, serehstengel, santen, suiker, zout, olie.
Allergenen: Noten, Schaaldieren
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden.
3.80per 100 gram |
Sjalotten, knoflook, laos, lombok, ketumbar, trassi, asem, zout, olie, serehstengel, daun salam, santen, gula jawa (palmsuiker).
Allergenen: Schaaldieren
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden
3.80per 100 gram |
Ui, knoflook, ketumbar, djinten, laos, lombok, serehstengel, kruidnagel, santen, zout.
Allergenen: Geen
Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden
3.80per 125 gram |
Pinda’s knoflook, lombok, kentjur, juruk purut, sereh, gula djawa, asem, olie, zout.
Allergenen: Pinda's
Boemboe’s zijn het geheim van de Indonesische keuken. Ze geven elk gerecht een bijzonder, eigen karakter. Wij maken boemboe’s volgens de recepten van onze oma's: geurig en puur, zonder kunstmatige toevoegingen.
Vanaf nu kan je zelf met onze boemboe’s voor rundvlees, groenten, eieren, vis, kip, rijst en soep, gemakkelijk authentieke Indonesische gerechten op tafel zetten. Op de verpakking staat de bereidingswijze en wij leveren er een boodschappenlijst bij om het je nog makkelijker te maken. Alle boemboe’s zijn voor 4 personen. Ze zijn per 4 online te bestellen en door de brievenbus te ontvangen.
Elke maand organiseren wij een aanschuiftafel waar wij een Indisch 4 gangen menu serveren, wil je meer informatie, klik op Aanschuiftafel en reserveer.
Als je van onze catering wil genieten op kantoor of op locatie neem dan contact met ons op.
Ook kan je onze keuken huren voor een verjaardag of een private dinner.
Onze keuken is op de Middelhoffstraat 6 1097 NK Amsterdam.